Info WebDesign WebHosting Domeinnamen Computers Helpdesk


  Missie
  Nieuws

  Contact
  Vragen

  Feedback

  Disclaimer
Printbare versie
Printversie


Webdesign

ICT4YOU maakt volledig klantgerichte websites.
We proberen uw site zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

ICT4YOU maakt zowel eenvoudige html sites, alsook volledige dynamische sites, eventueel database gestuurd. Dit naargelang de doelstelling die je wil bereiken.

Voor wie ?

ICT4YOU maakt websites voor zowel KMO's, organisaties of particulieren die hun eerste stappen op het web willen zetten of hun aanwezigheid op het web willen professionaliseren.
ICT4YOU helpt u ook om de bomen in het bos nog te zien.

Klaar en duidelijk

ICT4YOU probeert geen moeilijke termen te gebruiken, maar alles zo goed mogelijk uit te leggen. Samen gaan we op zoek naar de doelstelling en mogelijkheden van uw project. We peilen naar de verwachtingen en gaan na wat de technische mogelijkheden zijn.

Gesofistikeerd

ICT4YOU maakt gebruik van de nieuwste technieken.
We maken geen vooraf ingeblikte website zoals er dertien in een dozijn gaan, we maken wel volledig met de hand gecodeerde sites. Niet het gemak van de ontwerper is belangrijk, wel dat van de klant en de bezoekers van zijn website.
ICT4YOU schenkt veel aandacht aan: Stijl, Professionalisme en Innovatief programmeerwerk
Bij ICT4YOU implementeren we met plezier allerhande geavanceerde tools, op maat geschreven interactieve web-applicaties, dynamische site-inhoud, gesofistikeerde shopping carts en handige snufjes in uw project, zonder daarbij de toegankelijkheid te bellemmeren. En uiteraard kan uw website bekeken worden met alle browsers, versies en schermresoluties. Wij staan volledig ten dienste van uw project, hoe moeilijk uw droomsite wel lijkt te zijn.

Onderhoud

En er is zelfs meer. Via een volledig op maat geschreven web-applicatie kunt u de belangrijke delen van uw website zoals productfiches, persmededelingen,... on-line en in real-time zelf aanpassen, zo vaak u maar wilt, en precies op de gebruiksvriendelijke manier zoals u dat zelf bepaalt. Volledig beveiligd en zonder speciale software te installeren, en te gebruiken van waar ook ter wereld, op gelijk welk moment. Wat u meteen handenvol geld aan onderhoudskosten, veel tijd en een hoop kopzorgen bespaart. Via uw desktop-computer, laptop of PDA met GSM- of GPRS-verbinding, of vanuit een cybercafé in Bangkok: uw e-commerce wordt echt mobiel!

Werkwijze

  1. We hebben samen met u een vrijblijvend gesprek over de wensen en mogelijkheden van uw project.
  2. We maken een bestek op.
  3. Eénmaal we het eens zijn geworden over het bestek, kan het project van start gaan.
  4. Tijdens de verscheidene fasen van het ontwerp kan u de vooruitgang op de voet volgen en waar nodig bijsturen. Uzelf of uw medewerkers worden actief betrokken bij het creatieve proces.
  5. Pas wanneer alles naar uw wens is, wordt het project voltooid en gelanceerd. Wij staan u met raad en daad bij om uw gloednieuwe website op Internet te introduceren en te promoten.
  6. We komen een laatste keer bij u langs om u wegwijs te maken in het gebruik van de onderhoudsmodule, om kort nadien een tevreden klant te verlaten.

Betaalbare Websites

Hoeft een website duur te zijn ? Neen, betaalbaar kan ook !
Wij zijn gespecialiseerd in betaalbare website creatie en optimalisatie voor zoekmachines.
Wij weten hoe een KMO en zelfstandige onderneming er uit ziet en zullen niet proberen om u op te zadelen met diensten die u helemaal niet nodig hebt. Wij bieden waar voor uw website investering en zorgen dat deze zich verder kan ontwikkelen met uw onderneming.

Onze Visie: 5 vuistregels

Esthetiek: Visuele aantrekkingskracht
Techniek: Navigatie, functionaliteit en interactiviteit
Inhoud: Volledige en interessante informatie
Onderhoud: Frequente aanvullingen en actualiseringen
Promotie: Het afgewerkte product onder de aandacht brengen en houden 
Copyright © 2003 ICT4YOU.be Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen zijn excl. btw