Info WebDesign WebHosting Domeinnamen Computers Helpdesk


  Missie
  Nieuws

  Contact
  Vragen

  Feedback

  Disclaimer
Printbare versie
Printversie


Feedback


Dedenksportkampioen

Over Reinhout kan ik alleen maar positieve dingen zeggen. Een goede 9 maanden geleden heb ik hem toevallig leren kennen in men winkel. Het kwam ter sprake dat hij zich bezighield met het maken van websites. Op dat moment liet ik enkele vrienden werken aan een website voor me, maar dat bleek nogal traag te verlopen. Door het bekijken van zen reeds bestaande websites was ik nogal snel overtuigd in de mogelijkheden die Reinhout me kon bieden. Zo'n site was net wat ik wou.
Ik heb hem een kans gegeven en heb er tot op heden nog geen minuut spijt van gehad.
We kwamen overeen om vrij snel de site online te zetten en hem dan geleidelijk uit te bouwen.
Een goede week later was ik on-line met een aantrekkelijke site en dagelijks werden nog verbeteringen en uitbreidingen aangebracht.
Ikzelf vond het leuk werken want aan ieder nieuw ideetje van mij werd gewerkt.
De site is nu zo goed als af. Zelf ben ik nogal kieskeurig en wil soms wat nieuwe ideetjes laten uitwerken. En... het is Reinhout nooit teveel. Hij werkt snel en zen werk mag gezien worden. Hij was de afgelopen maanden steeds bereikbaar en kon me steeds helpen snel iets uit te werken.
Naast men site heeft Reinhout ook kunnen werken om men voorraadsysteem te optimaliseren.
Heb dus dankzij onze samenwerking iemand die men bedrijf een extra dimensie heeft bezorgd. Men site www.dedenksportkampioen.be moet nog wat kleine aanpassingen ondergaan maar we zijn heel fier om heel info te kunnen aanbieden aan onze klanten. En we zijn heel blij dat we 9 maanden geleden Reinhout een kans hebben gegeven onze site te ontwikkelen.

Ben Vandeputte - Dedenksportkampioen.be
Dekasound

"Reinhout en ICT" is een associatie die men stilaan in één adem gaat uitspreken. Als één van zijn eerste klanten kunnen wij alvast getuigen van de sterke motivatie, de creativiteit en vooral de flexibiliteit waarmee Reinhout onze commerciële website creëerde. Op vraag van ons worden potentiële aanpassingen en evoluties van de site snel en correct doorgevoerd. 'Service op maat' is volgens ons dan ook één van zijn grootste troeven. Voor allerhande computerprobleempjes of - advies kan je steeds bij hem terecht. Bedankt Reinhout en veel succes met de uitbreidende activiteiten in de ICT-world! Knappe site trouwens!

Koen Dombrecht - Dekasound.be 
Copyright © 2003 ICT4YOU.be Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen zijn excl. btw