Info WebDesign WebHosting Domeinnamen Computers Helpdesk


  Algemeen
  Datacenter

Webhosting

Particuliere hosting
  Overzicht

Zakelijke hosting
  Overzicht

Reseller's
  Reseller

  Bestellen

Printbare versie
Printversie


Datacenter


ICT4YOU begrijpt dat downtime geen optie is voor een klant, daarom hebben we flink genvesteerd in de hardware en overige faciliteiten om er zeker van te zijn dat de sites en servers van onze klanten 24/7 online zijn.

Enkele kenmerken van het datacenter waar onze servers geplaatst staan:

Connectiviteit :

Het datacentrum is verbonden met meerdere internet backbones.

Stroom voorziening :

Beschikbare stroom is essentieel. De stroom is volledig redundant uitgevoerd, is gefilterd en wordt geleverd via diverse spanningsdistributiepanelen/Power Distribution Unit (PDU). Een Busbar systeem zorgt voor eenvoudige aftapping van de stroom tot de co-locatie ruimte. Per cabinet kunnen 1 of meerder stopcontacten geleverd worden.

De redundant uitgevoerde UPS systemen zijn ontworpen om 15 minuten batterij back-up tijd te leveren. Ze worden gebruikt in samenwerking met onze dieselgeneratoren. De dieselgeneratoren zijn volledig redundant uitgevoerd.

Temperatuur controle

Alle kamers zijn voorzien van een redundante koeling. De kamer temperaturen liggen tussen de 18°C en de 25°C met een relatieve vochtigheid tussen de 40% en 60%.

Beveiliging

Alle interxion data centrum is uitgerust met een degelijk beveiligingssysteem om ongewenste toegang tot de apparatuur te voorkomen. Zo wordt onderander gebruik gemaakt van proximity kaarten, typisch gecombineerd met biometrische lezers om de toegang te beperken tot geautoriseerd personeel.

Management

Alle systemen in het datacentrum, zoals koeling, elektriciteit, brandbeveiliging, wordt continu gemonitord.

Brandbeveiliging

Alle datacentra zijn uitgerust met branddetectoren en CO2 blussystemen om de eerste brandhaarden te bestrijden. Deze systemen worden ook constant gemonitord.
Bijkomend zijn ook Early Smoke Detection Alarm (VESDA) systems geïnstalleerd. Deze systemen informeren de staff direct bij de eerste rook detectie zodat zij direct actie kunnen ondernemen.
 
Copyright © 2003 ICT4YOU.be Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen zijn excl. btw